Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με κουτάλι ή με το μίξερ χειρός όλα τα υλικά της γέμισης.Λαδώνουμε ένα μέτριο ταψάκι και απλώνουμε το ένα φύλλο, φροντίζοντας να προεξέχει από τα τοιχώματα. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση, σκεπάζουμε με το άλλο...