Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Πλένω τις σαρδέλες, τις στραγγίζω και τις τοποθετώ με τη σειρά στο ταψί του φούρνου μου.Βήμα 2 Τις ραντίζω με το ελαιόλαδο και τις πασπαλίζω πρώτα λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Βήμα 3 Ακολούθως, προσθέτω τα υπόλοιπα αρωματικά βότανα και τοποθετώ τις φέτες λεμονιού πάνω στις...