Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
327 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Για τα Μακαρόνια450 γρ. από τα αγαπημένα σας ζυμαρικά (πέννες, rigatoni κ.λπ.)2 κουταλιές της σούπας (30 ml) ελαιόλαδο2 ½ φλιτζάνια (595ml) κόκκινο κρεμμύδι, κομμένα σε μισοφέγγαρο1 ½ κουταλάκι του γλυκού (7,5 ml) βαλσαμικό ξύδι2 ½ φλυτζάνια (595 ml) μανιτάρια σε...