Μελιτζάνα ογκρατεν με βότανα και κρέμα γάλακτος

Μελιτζάνα ογκρατεν με βότανα και κρέμα γάλακτος

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C. Ρίξτε στις μελιτζάνες αλάτι και πιπέρι. Αλλείψτε τες ελαφρά με ελαιόλαδο. Ζεστάνετε μια μεγάλη κατσαρόλα ή το ταψί σε υψηλή θερμότητα και τηγανίζετε τις φέτες μελιτζάνας σε παρτίδες μέχρι να χρυσήσουν και στις δύο πλευρές. Αφήστε κατά μέρος...