Κανταΐφι και σαραγλί με χαλβά κατσαρόλας

Κανταΐφι και σαραγλί με χαλβά κατσαρόλας

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Ετοιμάζετε το σιρόπι: Βράζετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη και τη φλούδα, ανακατεύοντας μόνο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, το αφήνετε μέχρι να κοχλάσει, το αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160° C.Βήμα 2 Κανταΐφι:...