Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Περνάμε στο γουδί το κάρδαμο, την κανέλα, τους κόκκους πιπεριού και το γαρύφαλλο και τα χτυπάμε μέχρι να σπάσουν και να βγάλουν τα αρώματα τους.
Τοποθετούμε το μείγμα μπαχαρικών σε κατσαρολάκι μαζί με το τζίντζερ και τις 2 κούπες νερό και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Όταν βράσει το νερό, αποσύρουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτουμε το τσάι.
Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε το τσάι να εκχυλιστεί για 3'(ή ανάλογα με το πόσο δυνατό το θέλουμε).
Τοποθετούμε και πάλι το κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το γάλα καρύδας και αφήνουμε το μίγμα να ομογενοποιηθεί και να δέσει για περίπου 3'.
Σουρώνουμε και σερβίρουμε το τσάι ζεστό.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.