Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ετοιμάζετε το γλάσο: Βάζετε τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε, μέχρι να πάρετε μια πάστα.Για το χοιρινό: Βάζετε το χοιρινό σε μια λαδόκολλα, αλείφετε με ελαιόλαδο και πασπαλίζετε καλά με αλάτι και πιπέρι. Τοποθετείτε από δίπλα...