Χοιρινό με γλάσο από κυδώνι και ψητά φιρίκια

Χοιρινό με γλάσο από κυδώνι και ψητά φιρίκια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ετοιμάζετε το γλάσο: Βάζετε τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε, μέχρι να πάρετε μια πάστα.Για το χοιρινό: Βάζετε το χοιρινό σε μια λαδόκολλα, αλείφετε με ελαιόλαδο και πασπαλίζετε καλά με αλάτι και πιπέρι. Τοποθετείτε από δίπλα...