Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Η Πάβλοβα είναι το κατεξοχήν ανοιξιάτικο γλύκισμα. Η ιστορία λέει ότι η Πάβλοβα, το διεθνικό αυτό επιδόρπιο με βάση την μαρέγκα, την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και τα φρούτα του δάσους, φτιάχτηκε αρχικά είτε από τους Νεοζηλανδούς είτε τους Αυστραλούς (μία διαμάχη σχετικά με την...