Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1 ματσάκι ρόκα πλυμένη και χοντροκομμένη100 γρ. λιαστή ντομάτα σε λάδι κομμένη σε μπαστουνάκια50 γρ. ροδέλες μαύρης ελιάς100 γρ. φλούδες παρμεζάνας Για τη βινεγκρέτ100 ml ελαιόλαδο20 ml λάδι από τις λιαστές ντομάτες40 ml βαλσάμικο1/2 πρέζα αλάτι1/4 πρέζας πιπέρι λευκό Εκτέλεση...