Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ψιλοκόβετε το λευκό λάχανο, την πιπεριά, τη μαραθόριζα, τα ραπανάκια, τα καρότα, το σέλινο και το σκόρδο σε φέτες. Τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το ξίδι και 1 ποτήρι νερό. Τοποθετείτε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες, να μαριναριστεί.Λίγο πριν σερβίρετε σουρώνετε καλά...