Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 190 C°. Βουτυρώνω κι αλευρώνω ταρτιέρα διαμέτρου 30-32 εκ.. Στρώνω και τα δύο φύλλα κουρού το ένα πάνω στο άλλο πιέζοντας τα ελαφρά να συμπιεσθούν σε ένα ενιαίο. Κόβω τις άκρες που περισσεύουν και τις αφαιρώ. Καλύπτω την επιφάνεια της τάρτας με μια...