Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κέικ με μπανάνες ή μάλλον κέικ με ώριμες μπανάνες που δεν θέλετε πια να φάτε, θα έπρεπε να είναι το όνομα της συνταγής.Αλλά εδώ σημασία έχει ο γονιός της συνταγής αυτής, η πιο διάσημη γυναίκα στη Βρετανία όσον αφορά στα κέικ, στα μπισκότα και γενικώς στο home baking.Το όνομά...