Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σ’ ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε τον κιμά με το κρεμμύδι, το κάρι, το chutney μάνγκο και το αβγό. Ζυμώνετε για να αναμιχθούν καλά τα υλικά και προσθέτετε τον φρέσκο κόλιανδρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύετε ξανά. Πλάθετε το μίγμα σε έξι μπιφτέκια, τα αλείφετε με λίγο...