Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με το χρόνο βρασμού που αναγράφεται στη συσκευασία.
Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.
Όταν τα κρεμμύδια μαλακώσουν, προσθέτουμε το κρασί και τα θαλασσινά και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους (εάν το χρησιμοποιήσουμε) και στη συνέχεια ρίχνουμε το ντοματοχυμό.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το τσίλι και μαγειρεύουμε μέχρι να μειωθεί και να δέσει η σάλτσα.
Στο τέλος ρίχνουμε τη ντομάτα, τις ελιές, το βασιλικό και την τριμμένη παρμεζάνα.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και αν θέλουμε πασπαλίζουμε το φαγητό με επιπλέον τσίλι και χυμό λεμονιού.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.