Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, τη ζάχαρη, το αλάτι και το τυρί. Τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο. Ζυμώνουμε καλά να ανακατευτούν τα υλικά μας. Όταν η ζύμη ξεκολλάει από τα χέρια την βάζουμε σε ένα μπολ την σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και...