Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πατάτες, το σκόρδο, τα καρότα και μαγειρεύουμε για 5-8 λεπτά ή μέχρι τα λαχανικά να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Προσθέτουμε το μαρούλι και μαγειρεύουμε για άλλα λίγα λεπτά. Προσθέτουμε...