Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Αρχικά στύβουμε τα λεμόνια και απλώνουμε το αλάτι σε ένα πιάτο.
Κρατάμε ένα λεμόνι, το οποίο το κόβουμε σε φέτες.
Σε ένα σέικερ βάζουμε πάγο, 2 σφινάκια τεκίλα, 1 σφινάκι triple sec πορτοκάλι, και 1 σφινάκι λεμόνι.
Χτυπάμε το σέικερ, μέχρι να παγώσει το χέρι μας.
Με τη φέτα του λεμονιού βρέχουμε τα χείλη του ποτηριού.
Στη συνέχεια, το περνάμε από το αλάτι, γύρω-γύρω.
Δεν βουτάμε το ποτήρι μέσα στο αλάτι.
Αμέσως μετά το τινάζουμε για να φύγει το παραπανίσιο αλάτι.
Σερβίρουμε τις μαργαρίτες και πίνουμε ακούγοντας το τραγούδι των κοριτσιών.
Στην υγεία μας!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.