Για να μην δακρίζετε όταν καθαρίζετε κρεμμυδια, δοκιμάστε να τα καθαρίσετε κάτω από το τρεχούμενο νερό της βρύσης ή κάτω από τον απορροφητήρα.
Αρχικά στύβουμε τα λεμόνια και απλώνουμε το αλάτι σε ένα πιάτο.
Κρατάμε ένα λεμόνι, το οποίο το κόβουμε σε φέτες.
Σε ένα σέικερ βάζουμε πάγο, 2 σφινάκια τεκίλα, 1 σφινάκι triple sec πορτοκάλι, και 1 σφινάκι λεμόνι.
Χτυπάμε το σέικερ, μέχρι να παγώσει το χέρι μας.
Με τη φέτα του λεμονιού βρέχουμε τα χείλη του ποτηριού.
Στη συνέχεια, το περνάμε από το αλάτι, γύρω-γύρω.
Δεν βουτάμε το ποτήρι μέσα στο αλάτι.
Αμέσως μετά το τινάζουμε για να φύγει το παραπανίσιο αλάτι.
Σερβίρουμε τις μαργαρίτες και πίνουμε ακούγοντας το τραγούδι των κοριτσιών.
Στην υγεία μας!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.