Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Περνάμε από σίτα το αλεύρι με το μπέικιν και τα κρατάμε σε ένα μπολ. Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει πολύ καλά το μείγμα. Αφαιρούμε από το μίξερ και με μία πλαστική κουτάλα μαζεύουμε τα υπολείμματα που τυχόν υπάρχουν...