Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τρίβουμε τα λαχανικά μας. Σοτάρουμε πρώτα το πράσο και το σκόρδο και στη συνέχεια και τα υπόλοιπα λαχανικά, αφού πρώτα τα έχουμε στραγγίσει καλά. Σοτάρουμε για ένα τέταρτο μέχρι να πέσει ο όγκος τους. Αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να κρυώσουν. Προσθέτουμε σε ενα μπολ τη φέτα και...