Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Βάζετε τους χουρμάδες σε κατσαρολάκι μαζί με το μέλι, την Καστανή Ζάχαρη και το νερό. Αφού πάρουν βράση, περιμένετε 5 λεπτά και τραβάτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, τους στραγγίζετε και κρατάτε το σιρόπι.Αφού κρυώσουν λίγο οι χουρμάδες τους πολτοποιείτε στο μπλεντεράκι και...