Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δοκιμάστε τη φέτα με έξοχα και πρωτότυπα υλικά και θα ξετρελαθείτε Στο πάγκο της κουζίνας απλώνουμε τα κομμάτια της φέτας και από πάνω ρίχνουμε από μια κουταλιά του γλυκού μέλι και σουσάμι.Στη συνέχεια απλώνουμε το φύλλο πάνω στο πάγκο και αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα κόβουμε...