Ξιδάτο λουκάνικο Κρήτης με κρεμμύδια και ελιές

Ξιδάτο λουκάνικο Κρήτης με κρεμμύδια και ελιές

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γρηγόρης Χέλμης
Σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο.Στο ίδιο σκεύος προσθέτετε τα κρεμμύδια και το θυμάρι, αλατίζοντας ελαφρά. Ανακατεύετε διαρκώς με μια σπάτουλα...