Κέικ μήλου με κόλιανδρο και κρέμα βαλσάμικο

Κέικ μήλου με κόλιανδρο και κρέμα βαλσάμικο

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Για το κέικ Βάζουμε στο μπλέντερ τα σποράκια κόλιανδρου με 100 γρμ. από τη ζάχαρη της συνταγής, και τα αλέθουμε πολύ καλά. Ή αν έχουμε, στο μύλο του καφέ. Την βάζουμε στον κάδο του μίξερ με την υπόλοιπη ζάχαρη και το βούτυρο, και χτυπάμε να αφρατέψει πολύ καλά. Καθαρίζουμε και...