Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε ελαφρώς το αλεύρι με την κανέλα με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το αυγό, το γάλα και ανακατεύουμε απαλά μέχρι το μείγμα μας να γίνει ένας ωραίος χυλός. Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι των 22 εκ. σε μέτρια φωτιά και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε...