Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Παίρνετε το σπανάκι, το πλένετε και το τεμαχίζετε σε μεγάλα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, το πράσο και την πιπεριά. Αφού μαραθούν τα λαχανικά, προσθέτετε τη μισή ποσότητα από το σπανάκι, ανακατεύετε και κλείνετε την κατσαρόλα με...