Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστές κροκέτες ρυζιού για το ορεκτικό σας Βράζουμε το ρύζι για 8 λεπτά σε δυνατή φωτιά και σουρώνουμε. Μόλις είναι έτοιμο το αναμειγνύουμε με τα αυγά. Σοτάρουμε τις γαρίδες με μία κουταλιά λάδι, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την μοτσαρέλα και το κασέρι και τα...