Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την τάρτα με πράσο και κρέμα τυριών, βουτυρώνουμε πρώτα την ταρτιέρα. Απλώνουμε το φύλλο σφολιάταςνα καλύπτει και τα τοιχώματα. Με την ανάποδη της λάμας του μαχαιριού κόβουμε γύρω γύρω τη ζύμη που προεξέχει (να πάρει το σχήμα της ταρτιέρας).Τρυπάμε καλά την επιφάνεια με...