Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε τις φράουλες, αφαιρούμε το κοτσάνι τους και τις στεγνώνουμε πολύ καλά. Βάζουμε τις φράουλες, το μέλι και το νερό σε μία κατσαρόλασε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και αφήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι φράουλες, ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Προσθέτουμε τους...