Σκεπαστή Μακεδονίας ψημένη στην πλάκα

Σκεπαστή Μακεδονίας ψημένη στην πλάκα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τη σκεπαστή πίτα, ανοίγουμε πρώτα τα φύλλα και θρυμματίζουμε το τυρί. Απλώνουμε ένα φύλλο στον πάγκο. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.Πασπαλίζουμε με τρίματα φέτας. Πασπαλίζουμε μπούκοβο ή πάπρικα. Κλείνουμε αντικριστά σε φάκελο. Όμοια ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα φύλλα.Έχουμε...