Προσθέτετε λίγη μπύρα στο μίγμα της κρέπας, την κάνει αέρινη, ελαστική και βοηθά να απορροφηθεί η σως, η μαρμελάδα ή το σιρόπι με την οποία θα την περιχύσετε.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C.
Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε στα δύο και στη συνέχεια το κάθε κομμάτι σε άλλα τρία.
Τις βάζουμε σε μια λεκανίτσα.
Τις ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τις ανακατεύουμε με τα χέρια.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα ρίχνοντας τη ζάχαρη, το πιπέρι και το αλάτι.
Τις στρώνουμε σ' ένα ταψάκι και τις ψήνουμε για 15 λεπτά.
Γυρνάμε με μια σπάτουλα και ψήνουμε για άλλα 10.
Πασπαλίζουμε με λίγο εξτρά αλάτι τις πατάτες μας και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.