Χοιρινή πανσέτα με σπιτική σάλτσα BBQ

Χοιρινή πανσέτα με σπιτική σάλτσα BBQ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Σιγοβράζετε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 30 - 40 λεπτά, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα....