Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζετε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Ρίχνετε μέσα το αβγό και χτυπάτε το μίγμα με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει ομοιογενές. Προσθέτετε και τη γραβιέρα, πασπαλίζετε με το μοσχοκάρυδο, πιπερώνετε και αλατίζετε...