Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το κλασικό γλυκό αλλά με λευκή και μαύρη σοκολάτα… Το κλασικό γλυκό αλλά με λευκή και μαύρη σοκολάτα… Βγάζουμε το φύλλο σφολιάτας από το ψυγείο και το αφήνουμε να ξεπαγώσει.Μόλις ξεπαγώσει,το τοποθετούμε και το απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιώντας ένα πηρούνι τρυπάμε...