Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα, τo πλιγούρι και τον πουρέ κολοκύθαςκαι ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μέλι, τα μπαχαρικά, το αλάτι και βράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να βράσει το πλιγούρι και να απορροφήσει όλο το γάλα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον...