Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170ο C. Βάζετε στη φωτιά ένα τηγάνι να ζεσταθεί καλά, προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια και τα κολοκυθάκια, αλατίζετε ελάχιστα και τα σοτάρετε περίπου για 10 λεπτά να μαλακώσουν. Τραβάτε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει το...