Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβετε τον μπακαλιάρο σε μερίδες και τον ξαλμυρίζετε. Καθαρίζετε και πλένετε τα χορταρικά. Κόβετε τα πράσα σε ροδέλες και ψιλοκόβετε το σέλινο.Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα πράσα και το σέλινο. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε μισό φλιτζάνι νερό και...