Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες σε ροδέλες. Τοποθετούμε τα κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες και τις πιπεριές πάνω στη σχάρα, ή στο φούρνο στο γκριλ και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν γυρίζοντάς τα. Κόβουμε τις ντομάτες σε τετραγωνάκια, και τα ρίχνουμε μέσα στο γιαούρτι....