Πλεξούδες γεμιστές με πολύχρωμες πιπεριές και τυρί

Πλεξούδες γεμιστές με πολύχρωμες πιπεριές και τυρί

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Σοτάρετε τις πιπεριές στο λάδι μέχρι να μαλακώσουν καλά. Αφήνετε να κρυώσουν και τις χωρίζετε σε έξι μέρη.Ανακατεύετε τα τυριά με τη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό. Χωρίζετε το μίγμα σε έξι μέρη. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C.Στρώνετε τα φύλλα της σφολιάτας στον πάγκο και...