Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε τις πιπεριές στο λάδι μέχρι να μαλακώσουν καλά. Αφήνετε να κρυώσουν και τις χωρίζετε σε έξι μέρη.Ανακατεύετε τα τυριά με τη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό. Χωρίζετε το μίγμα σε έξι μέρη. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C.Στρώνετε τα φύλλα της σφολιάτας στον πάγκο και...