Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λιχουδιά χωρίς πολλές τύψεις με απλά και εύκολα υλικά Για τις κροκέτες Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λάδι το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πατάτες, τον αρακά, το καρότο, τα κολοκυθάκια, την μουστάρδα και ανακατεύουμε. Μόλις μαλακώσουν τα αφήνουμε σε ένα μπολ να κρυώσουν.Χτυπάμε τα αυγά...