Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Οι γεμιστές πιπεριές είναι ένας πολύ νόστιμος μεζές. Φτιάχνονται πολύ εύκολα.Λιώνουμε την φέτα και την ανακατεύουμε καλά με το λάδι , την ρίγανη και το πιπέρι.Κόβουμε το πάνω μέρος απο τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις ζεματίζουμε για πολύ λίγο, περίπου 5 λεπτά και τις...