Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβετε το κέικ σε χοντρές φέτες πάχους περίπου 2 εκ., διαλέγετε τις 6 καλύτερες και τις βάζετε σε ατομικά πιατάκια του γλυκού. Ανοίγετε την κονσέρβα και σουρώνετε τα αχλάδια από το σιρόπι. Βάζετε μισό αχλάδι πάνω σε κάθε φέτα του κέικ και περιχύνετε με μια κουταλιά σιρόπι από...