Πέρκα φιλέτο στο τηγάνι

Πέρκα φιλέτο στο τηγάνι

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 4 κομμάτια φιλέτο πέρκας (300 γρ. το καθένα)
  • 50 γρ. γαλέτα
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 25 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 50 γρ. βούτυρο
  • χυμός από 1 λεμόνι

Οδηγίες παρασκευής

Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το ξύσμα λάιμ, την παρμεζάνα, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Αλατίζουμε τα φιλέτα πέρκας και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο. Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας. Αφού προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 °C και στη συνέχεια ψήνουμε τα φιλέτα για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα. Τα ραντίζουμε με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.



Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.