Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτυπάμε την μπανάνα και τον πάγο στο μίξερ και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Χτυπάμε την μπανάνα και τον πάγο στο μίξερ και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Απαιτούμενος...