Μοσχάρι τρυφερό με σάλτσα ψητού

Μοσχάρι τρυφερό με σάλτσα ψητού

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τη μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκαλο Αφήνουμε τη μπριζόλασε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα και τη δένουμε. Την αλείφουμε με λίγο λάδι. Την αλατοπιπερώνουμε. Τη ροδίζουμε για 15 λεπτά περίπου γύρω γύρω μέχρι να κάνει κρούστα. Τη βάζουμε σε σχάρα μέσα σε ταψί και την ψήνουμε...