Κολοκυθάκια αβγολέμονο με τζίντζερ και λεμόνι

Κολοκυθάκια αβγολέμονο με τζίντζερ και λεμόνι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Mama Knows - Θέμις Καρδιόλακα
Αφαιρείτε το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια με τον εκπυρηνωτή και κρατάτε το μισό.Το πολτοποιείτε στο μούλτι.Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει το κρεμμύδι.Προσθέτετε το τζίντζερ και το καρότο και τα αφήνετε για 2-3...