Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε αυτή την εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για κανελόνια με σπανάκι, φέτα και λευκή σάλτσα, μπορείτε στη γέμιση να προσθέσετε και ανθότυρο ή όποιο άλλο λευκό τυρί σας αρέσει. Επίσης, για πιο γρήγορο μαγείρεμα, αντί για μπεσαμέλ μπορείτε να βάλετε κρέμα γάλακτος. Διαβάστε όλες...