Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε σε μια λεκάνη τα τυριά, στο μπολ του μίξερ χτυπάτε τα αυγά και τα ρίχνετε στην λεκάνη. Προσθέτετε το λάδι, το βούτυρο λιωμένο, το γιαούρτι, το αλεύρι, το σιμιγδάλι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Αλείφετε ένα πυρίμαχο σκεύος no 28 με βούτυρο, πασπαλίζετε τη φρυγανιά και...