Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχίζουμε με το κακάο. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για το κακάο και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει. Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά χτυπάμε το παγωτό.Χτυπάμε την φυτική κρέμα να γίνει μία σαντιγύ, προσθέτουμε το γάλα με τις βανίλιες να ενσωματωθούν στην...