Γαλοπούλα γλασαρισμένη με σιρόπι σφένδαμου και ουίσκι

Γαλοπούλα γλασαρισμένη με σιρόπι σφένδαμου και ουίσκι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Ζυγίζετε τη γαλοπούλα για να υπολογίσετε το χρόνο ψησίματος. Υπολογίζετε 40 λεπτά ψήσιμο ανά κιλό κρέατος για τα πρώτα 4 κιλά κρέατος και 45 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Βάζετε τα μανταρίνια μέσα στην κοιλότητα της γαλοπούλας και...