Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Τεµαχίζετε το ψωµί, το βάζετε σε ένα µπολ, το µουσκεύετε µε κόκκινο κρασί και ύστερα το στύβετε ελαφρά (να µη γίνει ζυµάρι!) και πετάτε το κρασί που βγάζει.Βήμα 2 Ζυµώνετε καλά τον κιµά µε το ψωµί, το ελαιόλαδο, το κύµινο, το σκόρδο και αλατοπίπερο και πλάθετε κυλινδρικά...